4 januari 2014

Maybelline Baby Lips>Review

Hoi allemaal!
Vandaag heb ik een review voor jullie! En niet zomaar een! Eentje van de WELBEKENDE Baby Lips!

Je hebt de Baby Lips in verschillende smaken;
Hydrate(blauwe verpakking, witte lipbalm), Freshen(groene verpakking, ook een witte lipbalm), Repair(gele verpakking, ook een witte lipbalm), Pink Punch(roze verpakking, roze lipbalm) en Cherry Me(oranje verpakking, rode/paarse lipbalm). Pink Punch en Cherry Me zijn dus de enige met een kleurtje, de anderen zijn allemaal transparant.
In Amerika heb je ook nog een Limited Edition. Met wederom ook andere smaken en geuren.

Vandaag gaat dit review over èèn Baby Lips; Cherry Me.

Wat vind ik er van?

De verpakking
Ik vind de verpakking èrg vrolijk! Ook de anderen zien er leuk en vrolijk uit. Doordat de letters een andere kleur zijn dan de verpakking ziet het er leuker uit. De lipbalsems zitten in een plastic verpakking en achterop staan de ingrediënten. Ook een leuk feitje, achterop staan de uitslagen van een test die gedaan is. Pink Punch is het beste uit de test gekomen. 
De kleur;
Het een prachtige rode kleur die geschikt is voor elke dag, maar die je ook onder een laagje donkere en glimmende lipgloss kan dragen, zodat het toch iets feestelijker staat.

Dit zijn mijn lippen zonder de Baby Lips
Dit zijn mijn lippen met Baby Lips erop.
Je ziet wel echt dat de kleur niet heel erg donker is, dus zoals ik al zei, perfect voor overdag.
De lipbalm op m'n onderarm.
De geur;
Eigenlijk valt dit al te ontdekken, vanwege de naam. De lipbalsem ruikt dus ook naar kers. Maar niet naar het fruit "kers". Het is echt zo'n snoepjeskers geur. 
De smaak;
Of het aan mij ligt weet ik niet, maar eigenlijk proef ik niet zoveel. Ik proef bij veel lipbalsems vaak niks, behalve bij lipbalsems met SPF erin, bescherming tegen de zon dus. Nou zit er in deze balsme 20 SPF, ook goed tegen de zon dus. Goed voor op een mooie zomerdag!

Mijn eindoordeel:
Ik ben erg te spreken over de Baby Lips! Ze zijn te koop bij het Kruidvat en de Etos en ze kosten €3,50.

Tot de volgende keer! Xxx Nua




2 opmerkingen: