31 december 2013

2013/2014

Hoi allemaal!
Vandaag is het 2013, om precies te zijn, nog 3 kwartier ongeveer. Maar over 3 kwartier... Ik kan gewoon niet voorstellen dat het over een tijdje alweer 2014 is!
Dit jaar betekende veel voor mij, en wat betekent veel? Eigenlijk gewoon als ieder ander jaar, maar dan toch weer uniek. Dit jaar heb ik de beauty/fashion wereld ontdekt. En ik voel me er helemaal thuis! Daarom wordt 2014 het jaar waarin ik mijn eigen beauty/fashion eigendom ga beginnen.
Wat ik vooral nu wil zeggen is dat ik hoop dat ik in 2015 kan zeggen dat dit een succesvol blogjaar was en ik er dan nog mee door kan gaan. Niet dat het makkelijk zal worden, nee! Want ik zit nu eenmaal op het gymnasium, en dan is het nogal logisch dat je veel huiswerk hebt. Maar het gaat me lukken!
Ik ga proberen om tenminste 2 blogposts in een week online  te zetten. Er zullen vast wel eens momenten zijn dat er niet zoveel blogposts online zullen komen, over 2 weken bijvoorbeeld, als ik proefwerkweek heb. Maar ik kan bijvoorbeeld in het weekend vooruit werken. Dan lukt het zeker wel!

Natuurlijk heb ik weer goede voornemens voor dit jaar, zoals elk jaar. (Stiekem heeft iedereen elk jaar weer goede voornemens, en houdt iedereen ze maar een weekje, of 2, vol, haha!)
De goede voornemens van dit jaar zijn:
Met stipt op nummer 1:
Beter m'n huiswerk maken. Volgensmij hebben wel meerdere mensen(vooral kinderen van de middelbare) hier last van! Maar zeg nou zelf, die ene keer dat je toch nog even naar de winkel wilt om die leuke lipstick te halen, kan je toch wel èven die samenvatting nog doorlezen?
En dan nummer 2:
Sparen. En dan bedoel ik niet sparen voor later, haha! Maar gewoon niet elke week gelijk m'n zakgeld/kleedgeld uitgeven. Dat is hardstikke zonde! Van die 3 euro die je elke week gelijk op maakt,  kan je je ook opsparen en dan daarna die ene mascara kopen, van 15 euro, toch?
Daarna nummer 3:
Kamer opruimen, en ja, dit is ook vreselijk! Brrrrr! Maar voortaan toch even die kleren gelijk opruimen die je hebt laten liggen.
En als laatste nummer 4:
Gezonder eten. Meestal als ik thuis kom van school heb ik heel snel de neiging om gelijk dat ene lekkere chocolaatje te pakken, maar dat vult niet! Ik eet gewoon veel te snel iets van snoep, omdat dat lekker snel is. Beter is een lekker smoothie, helaas is onze blender kapot :(
En dan nog een waarvan ik niet weet waar hij moet;
Blijven bloggen!!! Bloggen is leuk, dus waarom niet? Gewoon na het avondeten nog een artikel schrijven, dat is zeker mogelijk. Ik zal moeten bikkelen, dat is waar, maar als je iets echt wil, kan je het!

Ik hoop dat jullie dit artikel een beetje leuk vinden, en volgend jaar zal ik bekijken of ik me aan de voornemens heb gehouden. Dit was dan zo'n beetje wat ik wilde zeggen, denk ik.

Oh nee!
Ik wil jullie nog een heel gezellig/gelukkig/fijn/gezond/tof/top/cool nieuw jaar wensen!!! En ik hoop dat je mijn blog blijft volgen?
Groetjes, Nua

1 opmerking: